ICCF novice
Prispeval Marjan Šemrl   
nedelja, 08 April 2012 11:51

 

Italijanska rošada ...

Poročali smo že, da je bil za novega direktorja evropske cone ICCF z majhno prednostjo izvoljen bivši komisar turnirjev za svetovno prvenstvo Marco Caressa. Le nekaj dni za tem smo iz pisarne ICCF dobili sporočilo, da je novi komisar svetovnih turnirjev postal Gian-Maria Tani. Tani je seveda bivši direktor evropske cone, oba pa sta Italijana.

Polfinalni ciklus za svetovno prvenstvo

Mesec dni nazaj smo objavili razpis za letošnji polfinalni ciklus svetovnega prvenstva. Kdo vse ima pravico nastopa, si lahko preberete v uradnem razpisu. Doslej sta prijavljena le Stanko Kovač in Janko Potrata in kot nacionalni nominiranec še Milan Horvat. Prejeli smo seznam upravičencev iz katerega izhaja, da se na prvenstvo lahko prijavijo še: Jože Novak (2x), Matjaž Pirš, Jernej Šivic, Anton Praznik, Jože Pucelj in Peter Žebre. Pohitite - zadnji rok, da se prijavite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , je 20. 4. 2012.      

Polfinale 69. prvenstva Evrope

Objavljen je tudi razpis polfinalnih turnirjev za evropsko prvenstvo posameznikov. Polfinalni turnirji startajo 1. junija. Več o tem v spodnjem članku. Tudi tukaj je rok za prijavo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Kongres ICCF 2012 bo v Južni Afriki

Letošnji kongres svetovne zveze ICCF bo po vsej verjetnosti meseca novembra v Južni Afriki. Če ne bo v zadnjem trenutku prišlo do spremembe, bo gostitelj mesto Rustenburg, ki leži na severovzhodu te velike dežele, ne tako zelo daleč od Pretorie in Johannesburga. Tam bodo slovenski igralci prejeli obilo novih naslovov in medalj, katerih barva postaja iz leta v leto žlahtnejša. Po številu novih velemojstrov bomo letos zares v samem vrhu (z nekaj sreče nas morda prehiti le Nemčija ...), dodatno bomo prejeli še 9 bronastih medalj iz 7. ekipnega prvenstva Evrope, pa morda srebrni krožnik z vgravirano končno tabelo 24. SP ...

{jcomments on}

Zadnjič posodobljeno: nedelja, 08 April 2012 18:00
 

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Potrdite s klikom na gumb, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Sprejmem piškotke s spletne strani.